Hviezdny comeback na spadnutie: Brazílčan Ronaldo sa vráti na trávniky!

RonaldoRonaldo Zdroj: SITA

FORT LAUDERDALE - Štyri roky po ukončení hráčskej kariéry koketuje niekdajší brazílsky útočník Ronaldo s návratom na ihrisko. Tridsaťosemročný kanonier sa v decembri stal menšinovým vlastníkom amerického klubu Fort Lauderdale Strikers z nižšej súťaže North American Soccer League (NASL) a teraz zvažuje, že by sa aspoň na niekoľko zápasov vrátil na ihrisko.

"Keď som skončil s hraním, bolo to kvôli môjmu telu, mal som veľké bolesti a stále nejaké zranenia," povedal majster sveta z rokov 1994 a 2002, ktorý naposledy odohral súťažný zápas vo februári 2011 za Corinthians. Teraz sa chce znovu vrhnúť do tréningu, aby sa dostal do formy. "Je to pre mňa veľká výzva, bude to prínos pre ligu aj pre klub," verí.
     
V NASL si trojnásobný víťaz ankety Zlatá lopta pre najlepšieho futbalistu sveta plánuje vybaviť registráciu, aby bol pripravený, ak by ho tréner potreboval. Na ihrisku by sa mohol stretnúť s bývalým spoluhráčom z Realu Madrid Raúlom. O rok mladší Španiel v decembri prišiel do konkurenčného New Yorku Cosmos.
Ronaldo Galéria fotiek (2) Zdroj: SITA
Viac o téme: Ronaldo Raúl Fort Lauderdale Strikers
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA
  • Zdroj: SITA
Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy