FOTO Krásna Cibulková dráždila odvážnymi šatami: Tenistka roka si večer riadne užila!

Dominika CibulkováDominika Cibulková Zdroj: Facebook.com

BRATISLAVA - Tenistami roka 2013 sa v tradičnej ankete Slovenského tenisového zväzu stali Lukáš Lacko a Dominika Cibulková. Cibulková zavŕšila čistý hetrik a dovedna získala svoje piate prvenstvo. Na odovzdávaní tejto prestížnej ceny sa objavila v odvážnych šatách, čím rozdráždila minimálne mužské publikum. Fanúšikom sa poďakovala aj prostredníctvom milého videa na jej oficiálnom profile na sociálnej sieti.

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulková, momentálne 23. vo svetovom rebríčku WTA, je s 5 víťazstvami na historickom štvrtom mieste za Karolom Kučerom, Dominikom Hrbatým a Danielou Hantuchovou (všetci 7).

Dvadsaťtriročná Bratislavčanka, členka TK Slovan, získala počas sezóny 2013 titul v kalifornskom Stanforde, bola vo finále v Sydney a vo štvrťfinále v Hertogenboschi, Toronte a Linzi. Vo štvorhre bola vo finále v spomenutom Hertogenboschi. Na grandslamovej úrovni sa dostala do 3. kola Wimbledonu.

"Je to veľká česť. Som šťastná, že tu môžem stáť s touto cenou. Sú za tým roky driny. Dúfam, že tu budem stáť aj o rok. Ďakujem rodičom a všetkým trénerom, ktorí ma kedy viedli, a teším sa aj s celým mojim tímom na novú sezónu," povedala Dominika Cibulková.

 

 

Viac o téme: Cibulková Tenis Dominika Roka Tenista Róba
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA, facebook.com
  • Zdroj: SITA, športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy